Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731481790

Amistoso (Int., RC) 731481790 Información oficial sobre el partido 731481790 en Hattrick

19.05.2024 16:30:00

Golden Leprechaun Alineación oficial del equipo 'Golden Leprechaun' en el partido 4 - 1 Golden Lannisters Alineación oficial del equipo 'Golden Lannisters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Golden Leprechaun Alineación oficial del equipo 'Golden Leprechaun' en el partido 9 - 1 Golden Lannisters Alineación oficial del equipo 'Golden Lannisters' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golden Leprechaun

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, Saleh Louli va pentinar un córner cap al segon pal que Majid Ghaed Rahmat va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Cyprian Loba va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Majid Ghaed Rahmat de Goldies va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Majid Ghaed Rahmat va augmentar l'avantatge de Goldies a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Fernando Casado gairebé va marcar per a Goldies des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Majid Ghaed Rahmat.

Golden Lannisters

Goles Goles

  • 152 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25, Lannisters va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Gylfi Unnarsson va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.