Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731481200

Amistoso (Int.) 731481200 Información oficial sobre el partido 731481200 en Hattrick

15.05.2024 10:45:00

chlyklassUnited_B Alineación oficial del equipo 'chlyklassUnited_B' en el partido 3 - 1 z5b Alineación oficial del equipo 'z5b' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
chlyklassUnited_B Alineación oficial del equipo 'chlyklassUnited_B' en el partido 2 - 0 z5b Alineación oficial del equipo 'z5b' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chlyklassUnited_B

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): En Germain Mayot entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al chlyklassUnited_B, un peu providencial d'en Giovanni Ferreni va situar el 1-0 al panell digital.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 84, Franz Kister va pentinar un córner cap al segon pal que Roberto Cardini va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Wolfgang Steger es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Tero Autto de chlyklassUnited_B gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kevin Leitl va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Diogo Carvalho Baptista va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): chlyklassUnited_B va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Franz Kister va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Diogo Carvalho Baptista.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Julius Habermacher va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

z5b

Goles Goles

  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): El porter de z5b va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Antonín Davídek va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!