Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731480816

Amistoso (RC) 731480816 Información oficial sobre el partido 731480816 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Móstoles city F.C. Alineación oficial del equipo 'Móstoles city F.C.' en el partido 2 - 3 Suministros Alonso Alineación oficial del equipo 'Suministros Alonso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Móstoles city F.C. Alineación oficial del equipo 'Móstoles city F.C.' en el partido 0 - 3 Suministros Alonso Alineación oficial del equipo 'Suministros Alonso' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Móstoles city F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Gernot Pfeffer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de McFC.
  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip McFC va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Johnny Jemmott va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 69 (Ocasión de penalti): McFC es va veure beneficiat per la polèmica al minut 69, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Adrian Codorean va relliscar al moment de fer el xut i el porter Ricardo Croy no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Augusto Nascetti de McFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Suministros Alonso

Goles Goles

  • 164 Minuto 14 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Gerald Griffin va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 163 Minuto 49 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 49. L'anotador per Suministros va ser Fermin Otzarain, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): Suministros agafava avantatge al minut 80 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Modeste Van den Eynde amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Suministros va estar a punt d'empatar al 8 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Modeste Van den Eynde que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Suministros creava perill des de la dreta al minut 24, però en Pedro Mañeru, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Paolo Miraglia desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, un refús desafortunat de Pedro Mañeru, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Paco Elduayen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.