Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731480353

Amistoso 731480353 Información oficial sobre el partido 731480353 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Txarku FT Alineación oficial del equipo 'Txarku FT' en el partido 1 - 7 Climamio United Alineación oficial del equipo 'Climamio United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Txarku FT Alineación oficial del equipo 'Txarku FT' en el partido 0 - 9 Climamio United Alineación oficial del equipo 'Climamio United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txarku FT

Goles Goles

  • 106 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Constantino Rama va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 51, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Txarku, mentre ja celebrava el 1 - 4, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Oscar Corti va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Txarku va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 63 que Martín Portugal no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Climamio United

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): En 苗 (Miao) 贤财 (Xiancai) donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 11 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, Climamio va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Enrique Delgadillo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, un xut de Wellington Pérez des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Demeter Gantzarain va aprofitar un error defensiu al minut 29, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Climamio.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Enrique Delgadillo va augmentar l'avantatge de Climamio a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Andrzej Kuśnierewicz de Climamio va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a Climamio l'avantatge per 1 - 7. Find Norre en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Find Norre va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eduard Paumann va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, David Arries va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sven Neusiedl de Climamio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.