Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731480344

Amistoso 731480344 Información oficial sobre el partido 731480344 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Carlet C.F. Alineación oficial del equipo 'Carlet C.F.' en el partido 4 - 2 Lorca Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Lorca Soccer Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Carlet C.F. Alineación oficial del equipo 'Carlet C.F.' en el partido 3 - 3 Lorca Soccer Club Alineación oficial del equipo 'Lorca Soccer Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carlet C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Felipe Carreto, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 110 Minuto 37 (Gol de falta): Carles Grau va aconseguir l'empat per a Carlet mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar David Sáenz Rodríguez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Carlet se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 54.
  • 130 Minuto 55 (Gol de falta): Carles Grau va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 55 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Carlet va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bru Llopis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Carles Grau de Carlet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rubén Plasencia.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bru Llopis de Carlet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Rubén Plasencia de Carlet es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 72.

Lorca Soccer Club

Goles Goles

  • 160 Minuto 11 (Gol de falta): Francesco Tarantola va empatar per a Soccer, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Tzach Kapolow va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Soccer va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 74, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Nikola Durikizbeitia.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Soccer va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 90 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.