Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731479809

Amistoso 731479809 Información oficial sobre el partido 731479809 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

CF Promesas Alineación oficial del equipo 'CF Promesas' en el partido 4 - 0 C.D. La Taverna Alineación oficial del equipo 'C.D. La Taverna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
CF Promesas Alineación oficial del equipo 'CF Promesas' en el partido 7 - 0 C.D. La Taverna Alineación oficial del equipo 'C.D. La Taverna' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Promesas

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Corria el minut 14 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Emidio Pogliaghi, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Promesas a 2 - 0. Luis Nieto-Gobea va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Gregorio Fandiño va incrementar l'avantatge de Promesas amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Promesas va augmentar la diferència quan Jean-Luc Fosco no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jean-Luc Fosco va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emidio Pogliaghi de Promesas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nil Pucurull de Promesas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.D. La Taverna

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Taverna va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Luis Manuel de Luelmo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Nacho Trigueros va encarar al porter al 31, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mahmoud Mahrous de Taverna va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a David Erdoñana que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Alejandro Iglesias de Taverna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.