Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731479749

Amistoso (Int., RC) 731479749 Información oficial sobre el partido 731479749 en Hattrick

14.05.2024 19:20:00

LOKOMOTIV ciufciuf Alineación oficial del equipo 'LOKOMOTIV ciufciuf' en el partido 7 - 0 Taksony City FC Alineación oficial del equipo 'Taksony City FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LOKOMOTIV ciufciuf Alineación oficial del equipo 'LOKOMOTIV ciufciuf' en el partido 4 - 1 Taksony City FC Alineación oficial del equipo 'Taksony City FC' en el partido
Tiene bastante suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOKOMOTIV ciufciuf

Goles Goles

  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): El contraatac de LOKOMOTIV va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Dethleff Angen va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): LOKOMOTIV va augmentar la diferència quan Sauveur Ducastel no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 130 Minuto 63 (Gol de falta): Als 63 minuts, Dethleff Angen va ampliar l'avantatge de LOKOMOTIV amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de LOKOMOTIV van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 0 mitjançant en Sauveur Ducastel.
  • 136 Minuto 78 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Costin Riciu es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Milan Foľvarský per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 78 passava a ser 5 - 0.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): El LOKOMOTIV era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sauveur Ducastel va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 6 - 0 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Antonio Biavaschi va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de LOKOMOTIV i marcant el 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): LOKOMOTIV va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vasilis Conti en un 1 contra 1 amb el porter György Hűvös, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zoltán Kocsis.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dethleff Angen de LOKOMOTIV la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Taksony City FC

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Kornél Nagy de Taksony va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a László Nagy que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, László Szőke de Taksony va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kornél Nagy de Taksony va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): József Riciu de Taksony es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Zalán Háló de Taksony va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.