Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731479469

Amistoso (Int.) 731479469 Información oficial sobre el partido 731479469 en Hattrick

20.05.2024 00:00:00

Cabras com Cagaço Alineación oficial del equipo 'Cabras com Cagaço' en el partido 2 - 1 Kalamehed FC Alineación oficial del equipo 'Kalamehed FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cabras com Cagaço Alineación oficial del equipo 'Cabras com Cagaço' en el partido 2 - 1 Kalamehed FC Alineación oficial del equipo 'Kalamehed FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabras com Cagaço

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Felipe Sapucaí va donar a Cabras un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, Lammert Schuurman va pentinar un córner cap al segon pal que Roman Gabbardo va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Felipe Sapucaí va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Carlos Philippe Guarapiranga del Cabras ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cabras va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lammert Schuurman, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hugo Gabbardo per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Denis Voloshin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 234 Minuto 62 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Hugo Gabbardo va fallar un penal al minut 62.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Hugo Gabbardo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Denis Voloshin va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Roberto Carlos Mourão va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lammert Schuurman va rematar alt.

Kalamehed FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Kalamehed van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonio Carulli va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de Caio Mário Bromond, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antonio Carulli no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Janek Teeäär de Kalamehed es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.