Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731479006

Amistoso 731479006 Información oficial sobre el partido 731479006 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

CD San Jerónimo Alineación oficial del equipo 'CD San Jerónimo' en el partido 6 - 1 Cruela de Vil Team Alineación oficial del equipo 'Cruela de Vil Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CD San Jerónimo Alineación oficial del equipo 'CD San Jerónimo' en el partido 4 - 1 Cruela de Vil Team Alineación oficial del equipo 'Cruela de Vil Team' en el partido
Tiene suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD San Jerónimo

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Jerónimo, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Sergi Maltès per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Jerónimo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Josep Maria Safont va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Krister Wickén va incrementar l'avantatge de Jerónimo amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Jerónimo va aconseguir el 4 - 1 quan Javier Eroles va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Amb 87 minuts jugats, en Josep Maria Safont va augmentar l'avantatge de Jerónimo a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Joaquín Hernández es va introduir dins la defensa central al minut 88, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Javier Eroles va rematar alt.

Cruela de Vil Team

Goles Goles

  • 190 Minuto 31 (Gol de falta): Al 31 minuts, El Cruela va fer el 2-1. En Magnus Örjansson va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Paco Iribarne va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 216 Minuto 67 (Ocasión evento especial rápido + pase): René Del Mazo va marxar per velocitat al minut 67 i va fer una passada de la mort a Magnus Örjansson, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Iribarne de Cruela amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel 'Piña' Ollero.