Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731478627

Amistoso (Int.) 731478627 Información oficial sobre el partido 731478627 en Hattrick

15.05.2024 14:00:00

FC LUD Alineación oficial del equipo 'FC LUD' en el partido 3 - 3 FC Heumesser Alineación oficial del equipo 'FC Heumesser' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC LUD Alineación oficial del equipo 'FC LUD' en el partido 4 - 2 FC Heumesser Alineación oficial del equipo 'FC Heumesser' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC LUD

Goles Goles

  • 103 Minuto 31 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de LUD per la dreta va donar com a resultat un gol de Bohumír Vachta al minut 31 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 136 Minuto 89 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Julian Walzhofer va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Velimir Golik se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 2 - 3 al minut 89 per a LUD.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Erich Strähle de LUD va aconseguir igualar el partit al minut 89, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vladimir Dimov de LUD va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Ash Casstles que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 20 minuts, en Ash Casstles no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El LUD va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Bohumír Vachta la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 290 Minuto 35 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Ash Casstles era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 35. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Velimir Golik no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Pavel Kožnar no va entrar per centímetres.

FC Heumesser

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, Heumesser es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Manouk Saginyan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Barnabás Kocsa va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Manouk Saginyan va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 1 - 3 per a Heumesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Brás Farela quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vitali Schermutzki, però la pilota va topar amb el travesser.