Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731477008

Amistoso (Int., RC) 731477008 Información oficial sobre el partido 731477008 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Atlético Uzumaki Alineación oficial del equipo 'Atlético Uzumaki' en el partido 7 - 1 Koolzaad FC Alineación oficial del equipo 'Koolzaad FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Atlético Uzumaki Alineación oficial del equipo 'Atlético Uzumaki' en el partido 6 - 0 Koolzaad FC Alineación oficial del equipo 'Koolzaad FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Uzumaki

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Atlético equilibrava la balança al minut 20. En Jordi Soares, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Atlético, atacant per l'esquerra al minut 26, va aprofitar el magnífic llançament de Enrique Obregón per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Renato Sánchez va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atlético va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jordi Soares progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Atlético va augmentar la diferència quan Fernando Corao no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atlético pel centre va donar un gran resultat: el gol de Guillermo Ardiles va posar el 6 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Renato Sánchez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Atlético ho intentava per la dreta per mitjà de Guillermo Ardiles, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Nicolàs Selva gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carlos Manzano Pérez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 208 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Nicolàs Selva de Atlético va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Enrique Obregón que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Koolzaad FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Reinder Declercq va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Koolzaad, Mih Commyn, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Manuel Ghislain va entorpir al marcador d'en Cas Labye per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Koolzaad va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 70, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Manuel Ghislain.