Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731477003

Amistoso (Int., RC) 731477003 Información oficial sobre el partido 731477003 en Hattrick

18.05.2024 20:00:00

Sammuvat tähdet Alineación oficial del equipo 'Sammuvat tähdet' en el partido 0 - 3 THUNDER SUPERSONICS Alineación oficial del equipo 'THUNDER SUPERSONICS ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sammuvat tähdet Alineación oficial del equipo 'Sammuvat tähdet' en el partido 1 - 2 THUNDER SUPERSONICS Alineación oficial del equipo 'THUNDER SUPERSONICS ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,1 % 5,3 % 74,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sammuvat tähdet

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Reijo Ylisalo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Fuat Verşan rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 202 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al 54, Henri Malinen hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Dragoş Enariu. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Sammuvat van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 70, però el xut de Franciscus Kockelmans des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Reijo Ylisalo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

THUNDER SUPERSONICS

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): En Franco Depiro donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 37 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 139 Minuto 38 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Kamil Mirowski va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Joonas Pohjalainen.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Kamil Mirowski de SUPERSONICS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Kamil Mirowski va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Toni Rautio va aconseguir desviar el seu xut a córner.