Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731476415

Amistoso (Int.) 731476415 Información oficial sobre el partido 731476415 en Hattrick

16.05.2024 02:15:00

American United Alineación oficial del equipo 'American United' en el partido 4 - 2 Piada e patacca f.c. Alineación oficial del equipo 'Piada e patacca f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
American United Alineación oficial del equipo 'American United' en el partido 2 - 0 Piada e patacca f.c. Alineación oficial del equipo 'Piada e patacca f.c.' en el partido
Tiene suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

American United

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): En Alejandro Jubitero entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al American, un peu providencial d'en Juan Jubitero va situar el 1-1 al panell digital.
  • 113 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, American aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Octavio Taype va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): American s'avançava al marcador al minut 81, després d'un rebot que va caçar en 竜志 (Ryuji) 藤田 (Fujita) per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Alejandro Jubitero va incrementar l'avantatge de American amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): American per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Fernando Sequeiros va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Oscar Tabini va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 216 Minuto 68 (Ocasión evento especial rápido + pase): Fernando Sequeiros va marxar per velocitat al minut 68 i va fer una passada de la mort a Alejandro Jubitero, però aquest va fallar.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): American va estar a punt de posar-se per davant al minut 78 però Fernando Sequeiros va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Piada e patacca f.c.

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Alessandro Guerra va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, patacca, al minut 14. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a patacca prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Pier Luigi Berretti.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del patacca van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pier Luigi Berretti, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Danilo Coghe de patacca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.