Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731476151

Amistoso 731476151 Información oficial sobre el partido 731476151 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

RCD Liverpool Alineación oficial del equipo 'RCD Liverpool' en el partido 1 - 3 Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RCD Liverpool Alineación oficial del equipo 'RCD Liverpool' en el partido 0 - 4 Torrenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Torrenova F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Liverpool

Goles Goles

  • 116 Minuto 58 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 58, en Ur Albitsu del Liverpool va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Harold Barbery que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Torrenova F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): El Torrenova era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Julio de la Torre va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): Amb 59 minuts jugats, Pedro Urrutia de Torrenova va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec David Lapeña sempre és una garantia. Al minut 70, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Julio de la Torre marcar el 1 - 3 per al Torrenova.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Liverpool. La jugada d'estratègia del Torrenova per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Óscar Campani va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Torrenova va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Călin Umbrărescu va desviar el xut final de Óscar Campani després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Santiago Molina va ridiculitzar a en Sebastian Wieland amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pedro Urrutia es va quedar sol davant del porter, al minut 90. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Lapeña.