Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731476036

Amistoso (Int., RC) 731476036 Información oficial sobre el partido 731476036 en Hattrick

18.05.2024 15:20:00

FK LKA Alineación oficial del equipo 'FK LKA' en el partido 5 - 0 Atletico Williwood Alineación oficial del equipo 'Atletico Williwood' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FK LKA Alineación oficial del equipo 'FK LKA' en el partido 4 - 0 Atletico Williwood Alineación oficial del equipo 'Atletico Williwood' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK LKA

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Vilmaris Kanavas, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. LKA es posava per davant!
  • 134 Minuto 28 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de LKA al minut 28, que va llançar ajustat al pal en Radu Popică. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Amb 67 minuts jugats, en Matteo De Vlieger va augmentar l'avantatge de LKA a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, LKA va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jan-Peter Gaßmann, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de LKA a 5 - 0. Matteo De Vlieger va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Skirvydas Endzinas va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gil Paixão va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Edmar Merced va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Skirvydas Endzinas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Skirvydas Endzinas.

Atletico Williwood

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dwight Hato de Williwood la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.