Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731475743

Amistoso (Int., RC) 731475743 Información oficial sobre el partido 731475743 en Hattrick

16.05.2024 00:00:00

Sport Club Atletico Paulista Alineación oficial del equipo 'Sport Club Atletico Paulista' en el partido 5 - 0 HalaMadrid C.F. Alineación oficial del equipo 'HalaMadrid C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sport Club Atletico Paulista Alineación oficial del equipo 'Sport Club Atletico Paulista' en el partido 2 - 1 HalaMadrid C.F. Alineación oficial del equipo 'HalaMadrid C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sport Club Atletico Paulista

Goles Goles

  • 108 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible (general)): Lars Lundhmar de Atletico va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Emil Jörgensson que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Timo Hirvelä es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): Atletico sabia com jugar al contraatac, i al minut 51, Timo Hirvelä va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 0.
  • 116 Minuto 71 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 71, en Christopher Platt del Atletico va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Vassilis Doukas que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 4 - 0.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Atletico va aconseguir el 5 - 0 quan Timo Hirvelä va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ahmed Hunaif va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emil Jörgensson de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

HalaMadrid C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Hasan Ababneh Abu Laila va estar a punt de posar per davant a HalaMadrid amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Daniel Rosa va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Ratko Dota sol davant la porteria al minut 27, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Miro Kamber ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): HalaMadrid va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 50 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.