Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731475576

Amistoso 731475576 Información oficial sobre el partido 731475576 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Gadir City Alineación oficial del equipo 'Gadir City' en el partido 6 - 1 resakosas con marcha Alineación oficial del equipo 'resakosas con marcha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gadir City Alineación oficial del equipo 'Gadir City' en el partido 3 - 0 resakosas con marcha Alineación oficial del equipo 'resakosas con marcha' en el partido
Tiene bastante suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gadir City

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Gadir va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Israël Ancel, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Tonio Wutzdorff que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Amb 29 minuts jugats, en Fryderyk Siekierko va augmentar l'avantatge de Gadir a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Gadir va aconseguir el 3 - 0 quan Òscar Almoyner va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Gadir va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alberto Guzmán Zarpas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Gadir va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Horacio Galaviz va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Gadir va augmentar la diferència quan Israël Ancel no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Horacio Galaviz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Nicolae 'El Águila' Negură va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gadir a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jean-Pierre Laverdure va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Òscar Almoyner es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Gadir van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Efrén Susa, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tonio Wutzdorff.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Òscar Almoyner de Gadir amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

resakosas con marcha

Goles Goles

  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gary Clune arribés a peus de Hermenegildo Calatañazor, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a resakosas el 6 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viriato Afonso Lopes de resakosas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.