Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731474917

Amistoso (Int., RC) 731474917 Información oficial sobre el partido 731474917 en Hattrick

18.05.2024 22:00:00

DØDSMØL Alineación oficial del equipo 'DØDSMØL' en el partido 1 - 2 los colobomas Alineación oficial del equipo 'los colobomas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DØDSMØL Alineación oficial del equipo 'DØDSMØL' en el partido 4 - 0 los colobomas Alineación oficial del equipo 'los colobomas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DØDSMØL

Goles Goles

  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): El DØD no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Mads Korsvik es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Mads Korsvik va estar a punt de marcar al minut 17 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Agamemnon Kortes va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 58, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 210 Minuto 60 (Ocasión de falta): En Mark Pike va fer una magnífica aturada al minut 60, tot i el bon llançament de falta de Edward Lechiguero.
  • 205 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Võ Đăng Hưng de DØD va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Marlin Grebenau al minut 76 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): DØD enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

los colobomas

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ole Eilers que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a colobomas.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Marcus Ingemann va aprofitar un error defensiu al minut 68, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a colobomas.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): colobomas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 18, però Marcus Ingemann va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): colobomas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jordi Roselló va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.