Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731474148

Amistoso (Int.) 731474148 Información oficial sobre el partido 731474148 en Hattrick

18.05.2024 11:45:00

VECĀĶI Alineación oficial del equipo 'VECĀĶI' en el partido 1 - 8 Trovadores FC Alineación oficial del equipo 'Trovadores FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
VECĀĶI Alineación oficial del equipo 'VECĀĶI' en el partido 2 - 7 Trovadores FC Alineación oficial del equipo 'Trovadores FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VECĀĶI

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Andris Valtmanis, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Ludvigs Ģiršs va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): vėcāķi van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 88, però Teodor Ivaniuk va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nils Jēgers.

Trovadores FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 19 (Gol de falta): Al minut 19 del partit, Camille Renoud va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Fabien Poulain que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Trovadores.
  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Konstantin Laschinin sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 28 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 3 al marcador.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 32, Trovadores va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Harm De Duffeleer.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, Trovadores va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser János Szirony, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 65 de partit va donar a Trovadores l'avantatge per 1 - 6. János Szirony en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Vital Carvalho Oliveira va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 1 - 7 per a Trovadores.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Camille Renoud va augmentar l'avantatge de Trovadores a 1 - 8 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Trovadores va estar a punt de marcar quan Alfredo Abad va fer una passada impressionant a János Szirony, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.