Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731474057

Amistoso (RC) 731474057 Información oficial sobre el partido 731474057 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

cazalegueño C.D. Alineación oficial del equipo 'cazalegueño C.D.' en el partido 5 - 1 Oropendolo CF Alineación oficial del equipo 'Oropendolo CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
cazalegueño C.D. Alineación oficial del equipo 'cazalegueño C.D.' en el partido 7 - 0 Oropendolo CF Alineación oficial del equipo 'Oropendolo CF' en el partido
Tiene mala suerte 6.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cazalegueño C.D.

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ingobert Wiesenfeld, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): 任 (Ren) 靖坤 (Jingkun) estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Simón Buitrago va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 68.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): cazalegueño va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jonas Hösterey va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de cazalegueño va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alejandro Hostalrich progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, cazalegueño va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vicente Miro, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, 任 (Ren) 靖坤 (Jingkun) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Ingobert Wiesenfeld va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 26, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Alejandro Hostalrich va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de cazalegueño.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): cazalegueño va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 57 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jonas Hösterey ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jonas Hösterey de cazalegueño es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daris Muslić de cazalegueño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Oropendolo CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Josip Duras va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Oropendolo i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Daris Muslić no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Josip Duras estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.