Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731473811

Amistoso (Int., RC) 731473811 Información oficial sobre el partido 731473811 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Narón Xpin Tim Alineación oficial del equipo 'Narón Xpin Tim' en el partido 0 - 3 scorpion and skull Alineación oficial del equipo 'scorpion and skull' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Narón Xpin Tim Alineación oficial del equipo 'Narón Xpin Tim' en el partido 2 - 3 scorpion and skull Alineación oficial del equipo 'scorpion and skull' en el partido
Tiene mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,5 % 60,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Narón Xpin Tim

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 es va veure una gran oportunitat per a NxT per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Urko Etxarren-Goikoetxea, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Santiago Vicente Fernández no va entrar per centímetres.
  • 205 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Oscar 'Texas Ranger' Basile era fer passades de llarga distància. Al minut 75 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Joan de Bofarull però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Víctor Elizalde de NxT va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sławomir Dziewiątka.

scorpion and skull

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): scorpion va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 24. Luigi Ranica va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Alfonso Cortet va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, Luigi Ranica va augmentar l'avantatge de scorpion a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del scorpion que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Klo-Jae Jung, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Oscar 'Texas Ranger' Basile, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Federico Armando Osv Benedetti no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 280 Minuto 82 (Ocasión de falta): Oscar 'Texas Ranger' Basile va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Klo-Jae Jung que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Inácio Carneiro de scorpion es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.