Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731473706

Amistoso (Int., RC) 731473706 Información oficial sobre el partido 731473706 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

U. D. Realejos Alineación oficial del equipo 'U. D. Realejos' en el partido 1 - 6 FC Bota Capo Alineación oficial del equipo 'FC Bota Capo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
U. D. Realejos Alineación oficial del equipo 'U. D. Realejos' en el partido 1 - 7 FC Bota Capo Alineación oficial del equipo 'FC Bota Capo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. D. Realejos

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Jonathan Demarco va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Tomàs Mas de Xexàs, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Waldemar Berentsen de Realejos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Garaitz Nafarrola de Realejos es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

FC Bota Capo

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Romolo Becchetti que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bota.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Passats 33 minuts de partit, Bota es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Romolo Becchetti es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Florin Pătrană va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, Bota va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Serdar Emre Yalkız, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Bota, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Illimani Soriano va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 5.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Gabriel Francis va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 1 - 6 per a Bota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jiří Kandráč de Bota la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.