Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731473499

Amistoso (Int.) 731473499 Información oficial sobre el partido 731473499 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido 8 - 0 Malmö FF** Alineación oficial del equipo 'Malmö FF**' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Polgas Coin Alineación oficial del equipo 'Polgas Coin' en el partido 9 - 0 Malmö FF** Alineación oficial del equipo 'Malmö FF**' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polgas Coin

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Wilky Lubin, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Polgas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 13.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Polgas va augmentar la diferència quan Sanket Bagh no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Polgas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Wilky Lubin des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jesús Ángel Montalvo es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Polgas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Abdellatif Rahil va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, Polgas va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Abdellatif Rahil, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Wilky Lubin de Polgas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 0.
  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Wilky Lubin era molt més ràpid que el defensa Niklas Nessman. Al minut 73, el jugador de Polgas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jesús Ángel Montalvo per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alberto Azzato va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sanket Bagh, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Abdellatif Rahil, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Malmö FF**