Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731473492

Amistoso (Int., RC) 731473492 Información oficial sobre el partido 731473492 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Eventuales PCastelló CF Alineación oficial del equipo 'Eventuales PCastelló CF' en el partido 2 - 1 Dynamo Dippoldiswalde Alineación oficial del equipo 'Dynamo Dippoldiswalde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eventuales PCastelló CF Alineación oficial del equipo 'Eventuales PCastelló CF' en el partido 2 - 0 Dynamo Dippoldiswalde Alineación oficial del equipo 'Dynamo Dippoldiswalde' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eventuales PCastelló CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dippoldiswalde. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kristof Leus la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Eventuales es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 51.
  • 118 Minuto 98 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 98, Walter Villar va pentinar un córner cap al segon pal que Joan Payet va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Eventuales va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kristof Leus ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Eventuales enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Troyes de Eventuales es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fulgencio Oviedo de Eventuales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Fulgencio Oviedo se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aldo Zubba de Eventuales va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Dynamo Dippoldiswalde

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Dippoldiswalde va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Romualdas Urbutis aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Dippoldiswalde va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Augusto Serenrosso, però el porter rival va fer una gran aturada.