Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731473296

Amistoso (Int., RC) 731473296 Información oficial sobre el partido 731473296 en Hattrick

18.05.2024 18:00:00

hans a rohrstock Alineación oficial del equipo 'hans a rohrstock' en el partido 3 - 0 Maupiti Robots Alineación oficial del equipo 'Maupiti Robots' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
hans a rohrstock Alineación oficial del equipo 'hans a rohrstock' en el partido 2 - 1 Maupiti Robots Alineación oficial del equipo 'Maupiti Robots' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,1 % 3,6 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hans a rohrstock

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 8, en Ionuţ Dafinescu del rohrstock va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Christian Meiburg que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): rohrstock va obtenir un penal al minut 51, que va llançar a la perfecció Félix Alessandri. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Leopold Freimuth va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Boris Lutzmann va enviar un xut des de 40 metres al minut 14, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 208 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Christian Meiburg va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Boris Lutzmann aquest no va estar a l'altura.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de rohrstock la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Boris Lutzmann de rohrstock va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Maupiti Robots

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Makena Tehau va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Maupiti va ser a punt de marcar al minut 86, quan el seu jugador Makena Tetua va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kaimi Tautu.