Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731472045

Amistoso (Int.) 731472045 Información oficial sobre el partido 731472045 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

piratas dl Sil Alineación oficial del equipo 'piratas dl Sil' en el partido 1 - 3 SV Ribnica Alineación oficial del equipo 'SV Ribnica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
piratas dl Sil Alineación oficial del equipo 'piratas dl Sil' en el partido 2 - 1 SV Ribnica Alineación oficial del equipo 'SV Ribnica' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,5 % 17,9 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

piratas dl Sil

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del piratas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Martín Güeco va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Martín Güeco va estar a punt d'empatar per a piratas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Vedran Marković va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 204 Minuto 42 (Ocasión de penalti): En Franciscano Ybarra va tirar un penal fent paradinha, però el porter no es va moure. Sense embranzida i amb el porter aguantant, el xut no va ser prou fort per superar-lo.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip piratas Ismet Mandari quasi marca al minut 65 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Edmundo Rendueles l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al 81, Martín Güeco hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Vedran Marković. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Mouré Romanillos de piratas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SV Ribnica

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gustav-Adolf Gillell va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Marcelo Bulić va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 54 de partit va donar a SV Ribnica l'avantatge per 1 - 3. Mack Balint en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gustav-Adolf Gillell de SV Ribnica va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Lismal Kalemi es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SV Ribnica va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Varid Mihali, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.