Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731471819

Amistoso (Int., RC) 731471819 Información oficial sobre el partido 731471819 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 2 - 4 Spanish Broncos Alineación oficial del equipo 'Spanish Broncos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 1 - 1 Spanish Broncos Alineación oficial del equipo 'Spanish Broncos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,2 % 74,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandriles parmenses

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Corria el minut 5 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Joan Cruellas, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Passat el minut 84 de joc, Cosmin Maghiar facilitava les coses al mandriles amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Laraña de mandriles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 93 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 93, Jorge Beato de mandriles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Spanish Broncos

Goles Goles

  • 163 Minuto 58 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 58 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Borna Ghazvini marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Spanish prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Travis Burrell-Hill.
  • 172 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Passats 98 minuts de partit, Spanish es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Anis Belouadah es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 116 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del mandriles. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dylan Shamp-Koch la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Spanish es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 4 arribava al minut 116.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Spanish va estar a punt d'empatar al 26 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Juhani Pöyhiä que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 285 Minuto 92 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del mandriles. La jugada d'estratègia del Spanish per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Anis Belouadah va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ulf Botterbloom de Spanish va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.