Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731471818

Amistoso (Int.) 731471818 Información oficial sobre el partido 731471818 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Equipo de presos. Alineación oficial del equipo 'Equipo de presos.' en el partido 0 - 5 F.C. De Rode Ridders Alineación oficial del equipo 'F.C. De Rode Ridders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Equipo de presos. Alineación oficial del equipo 'Equipo de presos.' en el partido 0 - 3 F.C. De Rode Ridders Alineación oficial del equipo 'F.C. De Rode Ridders' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo de presos.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Gerwazy Rabajczyk va fer al minut 77 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Iulian-Mihai Dinu, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

F.C. De Rode Ridders

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Melvin de Ridder que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Ridders.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Yoann Gastal va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 135 Minuto 43 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Etienne Wille de Ridders va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 3.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Seppe Baens va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Ridders.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Melvin de Ridder de Ridders l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 83 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Gert Godart de Ridders va fallar un penal al minut 40. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Victor Grigoraş va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Gert Godart que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Melvin de Ridder al minut 82, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Etienne Wille, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 90 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Ridders va quedar sense poder incrementar el seu marcador.