Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731471346

Amistoso (Int.) 731471346 Información oficial sobre el partido 731471346 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Independiente-fc- Alineación oficial del equipo 'Independiente-fc-' en el partido 5 - 4 LaMuffa Crew Oschiri Alineación oficial del equipo 'LaMuffa Crew Oschiri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Independiente-fc- Alineación oficial del equipo 'Independiente-fc-' en el partido 7 - 2 LaMuffa Crew Oschiri Alineación oficial del equipo 'LaMuffa Crew Oschiri' en el partido
Tiene mala suerte 6.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Independiente-fc-

Goles Goles

  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Lucas Villanueva de Independiente-fc- va fer un bon esprint per escapar-se de Claudio Teofilo i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador Ramón Pontes de Independiente-fc-, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Independiente-fc- a 3 - 1. Humbert Gabarra va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Santiago Sebastián Garibotto va augmentar l'avantatge de Independiente-fc- a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Santiago Sebastián Garibotto va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lucas Villanueva. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Sebastiano Malloci gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gilberto Caboz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

LaMuffa Crew Oschiri

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Karim Galata que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a LaMuffa.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Arquibaldo Matias de LaMuffa va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 2 al marcador.
  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els jugadors de LaMuffa no defallien en cap moment. Producte d'això, en Soanady Mahavatsy va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 3.
  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, LaMuffa seguien lluitant fins al final. Al minut 78, fruit d'aquests esforços, Alfredo Gravagnuolo va marcar el 5 - 4 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Dario Semenza va fer al minut 42 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Dinesh Cooray, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christian Stensby de LaMuffa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.