Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731470891

Amistoso (Int.) 731470891 Información oficial sobre el partido 731470891 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Steaua del WC Alineación oficial del equipo 'Steaua del WC' en el partido 0 - 6 Spurs Fighters Alineación oficial del equipo 'Spurs Fighters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steaua del WC Alineación oficial del equipo 'Steaua del WC' en el partido 0 - 4 Spurs Fighters Alineación oficial del equipo 'Spurs Fighters' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua del WC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simon Järnström.

Spurs Fighters

Goles Goles

  • 170 Minuto 30 (Gol de falta): Al minut 30, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Diego Moreira posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marco Lo Cascio de Spurs l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 31 de partit.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Diego Moreira va augmentar l'avantatge de Spurs a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pedro Silva va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 4 al minut 37.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Steaua. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en István Vándorfi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Spurs es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 5 arribava al minut 65.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Zayar Temsamani va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 0 - 6 per a Spurs.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Marco Lo Cascio va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pietro Vassallo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Spurs quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Tisa Ampar va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 de partit, Diego Moreira va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Spurs van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 68, però Marco Lo Cascio va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Silva de Spurs es va guanyar la targeta groga merescudament.