Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731470514

Amistoso (Int.) 731470514 Información oficial sobre el partido 731470514 en Hattrick

15.05.2024 13:30:00

RSC Purple Heart Lions Alineación oficial del equipo 'RSC Purple Heart Lions' en el partido 2 - 5 Stopa Mix Alineación oficial del equipo 'Stopa Mix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
RSC Purple Heart Lions Alineación oficial del equipo 'RSC Purple Heart Lions' en el partido 3 - 3 Stopa Mix Alineación oficial del equipo 'Stopa Mix' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,3 % 30,2 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RSC Purple Heart Lions

Goles Goles

  • 102 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Als 40 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Purple va acabar amb la pilota als peus de Barend de Smaele que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.
  • 103 Minuto 58 (Gol por la derecha): Passava el minut 58 del matx, quan l'atent Francisco Velásquez va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 52 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Melvin Blackwood va deixar a Edoardo Battiato assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Barend de Smaele no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hassen Zahim de Purple va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Stopa Mix

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 19, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Arturo Bécquer es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 29 i semblava que Stopa desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Baltasar 'Y se cayó' Lorente va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Manuel Marina de Stopa l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 31 de partit.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Sergi 'Santillana' Rexachs va augmentar l'avantatge de Stopa a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 60 (Gol de falta): Passaven 60 minuts quan en Edoardo Battiato va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Stopa va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Baltasar 'Y se cayó' Lorente va quedar-se sol davant el porter Edgar Vilarinho, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Baltasar 'Y se cayó' Lorente quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Edgar Vilarinho, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edoardo Battiato de Stopa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.