Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731470407

Amistoso (Int., RC) 731470407 Información oficial sobre el partido 731470407 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

DaRt_ Alineación oficial del equipo 'DaRt_' en el partido 1 - 5 Śląsk Katowice Alineación oficial del equipo 'Śląsk Katowice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
DaRt_ Alineación oficial del equipo 'DaRt_' en el partido 1 - 4 Śląsk Katowice Alineación oficial del equipo 'Śląsk Katowice' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DaRt_

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els jugadors del DaRt_ amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 18, deixant Josep Oriol Serrat en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 12 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): José Aponte va superar els defenses rivals per velocitat al minut 12 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Iván Avendaño arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Josep Oriol Serrat va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 78, i va passar la pilota a Choukri Mahboubi, però aquest no va encertar a marcar.
  • 216 Minuto 87 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en José Aponte va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Juan Fernández, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Śląsk Katowice

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Kato agafava avantatge al minut 16 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Wojciech Garbaliński amb mestria.
  • 190 Minuto 56 (Gol de falta): En Wojciech Garbaliński va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-2.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): El Kato era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Bazyli Bigajski va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Wojciech Garbaliński va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 1 - 4 per a Kato.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, Mehdi Mbarek va augmentar l'avantatge de Kato a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mehdi Mbarek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.