Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731469694

Amistoso (Int.) 731469694 Información oficial sobre el partido 731469694 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Sam Podestar Alineación oficial del equipo 'Sam Podestar' en el partido 3 - 0 Riva Boys Alineación oficial del equipo 'Riva Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sam Podestar Alineación oficial del equipo 'Sam Podestar' en el partido 0 - 1 Riva Boys Alineación oficial del equipo 'Riva Boys' en el partido
Tiene bastante suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sam Podestar

Goles Goles

  • 186 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Podestar va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Carles Albert Canyigueral, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jordà Sifré de Podestar va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 75 minuts quan David Comajuncosas va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 0 per a Podestar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Podestar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Joan Morro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 230 Minuto 68 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 68 podia haver acabat en gol, però Marc-Antoine Guilbaud va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Podestar va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jordà Sifré va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduard Gomila de Podestar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Riva Boys

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdelwakil Jlaidi de Riva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.