Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731469649

Amistoso (Int., RC) 731469649 Información oficial sobre el partido 731469649 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Moratalaz Mola Maz Alineación oficial del equipo 'Moratalaz Mola Maz' en el partido 4 - 0 FK Kikiriki Alineación oficial del equipo 'FK Kikiriki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Moratalaz Mola Maz Alineación oficial del equipo 'Moratalaz Mola Maz' en el partido 2 - 0 FK Kikiriki Alineación oficial del equipo 'FK Kikiriki' en el partido
Tiene suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moratalaz Mola Maz

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Al minut 28 l'àrbitre va premiar Moratalaz amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Ralf Lutz va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Moratalaz al minut 43, que va llançar ajustat al pal en Ralf Lutz. 2 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Moratalaz va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Carlos Checa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Carlos Checa de Moratalaz va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ralf Lutz va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Rasilla de Moratalaz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Marroquín de Moratalaz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FK Kikiriki

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kikiriki va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hyuk Park, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Lazar Popivoda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Kikiriki que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.