Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731469359

Amistoso (Int., RC) 731469359 Información oficial sobre el partido 731469359 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Subcero Alineación oficial del equipo 'Subcero' en el partido 1 - 0 UltimateProject Alineación oficial del equipo 'UltimateProject' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Subcero Alineación oficial del equipo 'Subcero' en el partido 2 - 1 UltimateProject Alineación oficial del equipo 'UltimateProject' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,2 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Subcero

Goles Goles

  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Esteban Sahuquillo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Subcero es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Subcero per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Kamran Goudarzian va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Subcero va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Simone Vasi en un 1 contra 1 amb el porter Sampo Suksi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Esteban Sahuquillo de Subcero gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Onieva de Subcero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicola Tabini de Subcero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

UltimateProject

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Toomas Vooglaid ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Mükremin Gökay va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Massimo Lillino va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mükremin Gökay que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): UltimateProject van sortir al contraatac amb encert al minut 49, però Alecu Bochiş no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 208 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Manuchar Darbinyan de UltimateProject va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Justin Gustina que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 85 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Amândio Murcia va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Manuel Lasobras de UltimateProject amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.