Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731469249

Amistoso 731469249 Información oficial sobre el partido 731469249 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Likor Kafé team Alineación oficial del equipo 'Likor Kafé team' en el partido 5 - 3 Doom F.C Alineación oficial del equipo 'Doom F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Likor Kafé team Alineación oficial del equipo 'Likor Kafé team' en el partido 5 - 2 Doom F.C Alineación oficial del equipo 'Doom F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 5.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Likor Kafé team

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Likor, atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Joel Arnau per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): Likor va aconseguir el 2 - 0 quan Joel Arnau va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Joaquín Reboredo va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Likor prenia la batuta de l'encontre al minut 81, quan en Emelino Viergol va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rafael Salcedo es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Erick Robles! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Erick Robles quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Magdaleno Siles de Likor es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.

Doom F.C

Goles Goles

  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 24 minuts, Enol Olmedilla va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 1.
  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Reinhard Ernst que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 47 minuts, el tirador de faltes del Doom va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Macario Pezo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Al minut 31, Benedito Monchique de Doom va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Doom van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Martin Oelkuch va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Reinhard Ernst va marcar al minut 79 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Doom creava perill des de la dreta al minut 82, però en José María Sabando, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Enol Olmedilla desviant la pilota a servei de cantonada.