Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731469103

Amistoso 731469103 Información oficial sobre el partido 731469103 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Matalassers Reusencs Alineación oficial del equipo 'Matalassers Reusencs' en el partido 2 - 2 CD Tales Alineación oficial del equipo 'CD Tales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Matalassers Reusencs Alineación oficial del equipo 'Matalassers Reusencs' en el partido 0 - 2 CD Tales Alineación oficial del equipo 'CD Tales' en el partido
Tiene suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Matalassers Reusencs

Goles Goles

  • 139 Minuto 27 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Matalassers Jesús Fiera va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Marcos Correia Silva va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 1 al marcador.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors del Matalassers amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 79, deixant Jesús Fiera en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Beorn ten Hoopen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Matalassers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Beorn ten Hoopen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pompeu Esteves Almeida de Matalassers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan-Arie Boonstra de Matalassers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CD Tales

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Andi Kost de Tales va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 108 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible (general)): Gabriel Saenz Aparicio de Tales va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Víctor Adrover que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Tales van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 8, però Andi Kost va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antonio Villafranca ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Ghanim Azzam va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.