Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731469030

Amistoso (Int., RC) 731469030 Información oficial sobre el partido 731469030 en Hattrick

18.05.2024 18:00:00

SpVgg Mücke Alineación oficial del equipo 'SpVgg Mücke' en el partido 3 - 1 Spentrup IF Alineación oficial del equipo 'Spentrup IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SpVgg Mücke Alineación oficial del equipo 'SpVgg Mücke' en el partido 4 - 0 Spentrup IF Alineación oficial del equipo 'Spentrup IF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SpVgg Mücke

Goles Goles

  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 37 en Willibald Grottkowski va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Patryk Ogonowski podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): SpVgg va augmentar la diferència quan Iqbal Chaudri no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En José Luis Martínez de SpVgg va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En José Luis Martínez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SpVgg se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): SpVgg per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Willibald Grottkowski va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Iqbal Chaudri va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En José Luis Martínez del SpVgg ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 42 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): SpVgg va ser a punt de marcar al minut 42, quan el seu jugador Andreas Ettel va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 81 podia haver acabat en gol, però Georgi Mokrev va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Spentrup IF

Goles Goles

  • 108 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Csaba Bussy de Spentrup va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Quinton de Maar, que no va perdonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Jan Fjällby de Spentrup va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jan Fjällby de Spentrup per doble groga al minut 89.