Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731469001

Amistoso (RC) 731469001 Información oficial sobre el partido 731469001 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Pardales reloaded Alineación oficial del equipo 'Pardales reloaded' en el partido 5 - 6 Gatos Robots FC Alineación oficial del equipo 'Gatos Robots FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pardales reloaded Alineación oficial del equipo 'Pardales reloaded' en el partido 4 - 1 Gatos Robots FC Alineación oficial del equipo 'Gatos Robots FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pardales reloaded

Goles Goles

  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 33 minuts, Álvaro Salas va superar per velocitat Hugo Barreto per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 81 una excel·lent centrada de Aurelian Guşiţă va arribar a David Perucho, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 2 al marcador.
  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hermann Lazarevic, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pard2 se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 94.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Pard2 per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan David Perucho va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Pius Schönle de Pard2 va intentar batre la porteria rival al minut 19 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Pietro Antonio Faccini va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pietro Antonio Faccini hauria d'haver estat gol al minut 64 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 216 Minuto 67 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 67 en Aurelian Guşiţă ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Álvaro Salas el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Pius Schönle va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Pietro Antonio Faccini quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Pard2 va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aurelian Guşiţă va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sami Atout.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44, Rubén Molero de Pard2 va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Kyaw Lin de Pard2 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, David Perucho va xutar fora per a Pard2, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Álvaro Salas de Pard2 va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Rodrigo Caba va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Aurelian Guşiţă xutant per a Pard2 va fer anar la pilota just on la volia, però Sami Atout, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Kyaw Lin anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Pard2.

Gatos Robots FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de GRFC va ser finalitzada des de l'esquerra per Iulian Mărmureanu al minut 18. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Adelino Provencio va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 163 Minuto 95 (Gol por la derecha): El jugador visitant Iulian Mărmureanu va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 95 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Roberto Thielemann de GRFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Juan Iborra després que el jugador de GRFC li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Hugo Barreto, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fávila Ibarguen va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de GRFC i 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de GRFC, Gabriel Gołdys, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de GRFC Valentin Frković no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fávila Ibarguen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de GRFC Emre Karamanlıoğlu va intentar enganyar Fávila Ibarguen amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Adelino Provencio de GRFC, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fávila Ibarguen en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.