Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731468812

Amistoso (Int., RC) 731468812 Información oficial sobre el partido 731468812 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 2 - 3 Bier United 2 Alineación oficial del equipo 'Bier United 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 2 - 2 Bier United 2 Alineación oficial del equipo 'Bier United 2' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,4 % 34,3 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaPutaBanda

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Alejandro Vicioso de LaPutaBanda va aconseguir igualar el partit al minut 33, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 143 Minuto 68 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de LaPutaBanda eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 68, Mario Alberto Arias va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Josep Regué va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Francisco García Sala de LaPutaBanda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Alejandro Vicioso de LaPutaBanda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Bier United 2

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador de United Alcibiade Seber va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 29 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): En Maximilian Flühler va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-2.
  • 172 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Romano Renaux quedar desmarcat i marcar per a United al minut 102. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): United va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jordi Ribellas va desviar el xut final de Maximilian Flühler després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Urban Chardonnens, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Urban Chardonnens al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Maximilian Flühler, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 53 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. United va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Noé Jule quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jordi Ribellas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Jordi Ribellas va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Urban Chardonnens, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Noé Jule va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jordi Ribellas va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Grégoire Birkenmaier quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Simon Bremermann va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 92, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jordi Ribellas va aconseguir desviar el seu xut a córner.