Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731467712

Amistoso (RC) 731467712 Información oficial sobre el partido 731467712 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

The Expanse Alineación oficial del equipo 'The Expanse' en el partido 2 - 4 Sao Paulo Fernandez Alineación oficial del equipo 'Sao Paulo Fernandez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Expanse Alineación oficial del equipo 'The Expanse' en el partido 0 - 4 Sao Paulo Fernandez Alineación oficial del equipo 'Sao Paulo Fernandez' en el partido
Tiene suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Expanse

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador Pedro Boet de Expanse, després de 9 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Juan Iramain, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Expanse.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sorin Hortolomei va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 14. En Ambrož Potočar va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Juan Iramain una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Łukasz Kokot va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Expanse ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Iramain, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 225 Minuto 81 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Eduardo Mínguez Ochoa de Expanse va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sorin Hortolomei.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36 de partit, Sorin Hortolomei de Expanse va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Sao Paulo Fernandez

Goles Goles

  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Expanse. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Dănuţ Cruceru la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Fernandez es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 64.
  • 174 Minuto 71 (Gol de penalti): Fernandez va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Markus Wetterstein va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Dănuţ Cruceru va augmentar l'avantatge de Fernandez a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alberto Bastida de Fernandez l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 84 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Alberto Bastida per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 16, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Fernandez va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Wastl Früngel es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Mingo López de Fernandez amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.