Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731467197

Amistoso (RC) 731467197 Información oficial sobre el partido 731467197 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

F.C.CANET Alineación oficial del equipo 'F.C.CANET' en el partido 3 - 0 Albions Club Alineación oficial del equipo 'Albions Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C.CANET Alineación oficial del equipo 'F.C.CANET' en el partido 6 - 0 Albions Club Alineación oficial del equipo 'Albions Club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.CANET

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador José Orozco Martel de F.C.CANET, després de 3 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jesús Gomis va anar directament als peus de Chema Cañellas que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, F.C.CANET va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Juan Alfonso Urquijo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Chema Cañellas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 209 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Juan Alfonso Urquijo va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Antonio Vega Cárdenas va xutar a fora.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de César Chapartegui al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Chema Cañellas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yordan Kostadinov.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Gomis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Albions Club

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 31 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Albions van pujar a rematar. Però en Pedro Berral la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mariano Alcubierre de Albions amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.