Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731467175

Amistoso (Int., RC) 731467175 Información oficial sobre el partido 731467175 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Golas United Alineación oficial del equipo 'Golas United' en el partido 6 - 0 Irapuato F.C. Alineación oficial del equipo 'Irapuato F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Golas United Alineación oficial del equipo 'Golas United' en el partido 4 - 1 Irapuato F.C. Alineación oficial del equipo 'Irapuato F.C.' en el partido
Tiene suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golas United

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Corria el minut 29 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jesús Ramon Rosalench, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Jesús Ramon Rosalench va incrementar l'avantatge de GLU amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, GLU va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Adolfo Urbaneja, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 64 (Gol de falta): Al minut 64 en Libor Zelinka va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): El gol de falta de Libor Zelinka sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 68 i ampliar l'avantatge de GLU a 5 - 0.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de GLU a 6 - 0. Adolfo Urbaneja va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GLU va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gabriel 'Gabigol' González, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adolfo Urbaneja de GLU va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Carles Palmada de GLU va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Irapuato F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 76, tothom va saber perquè en Ignacio Sabando era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.