Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731465790

Amistoso (Int.) 731465790 Información oficial sobre el partido 731465790 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

CD Alcaudete Alineación oficial del equipo 'CD Alcaudete' en el partido 2 - 0 Ferber WolverHamilton D-Generation X Alineación oficial del equipo 'Ferber WolverHamilton D-Generation X' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Alcaudete Alineación oficial del equipo 'CD Alcaudete' en el partido 4 - 0 Ferber WolverHamilton D-Generation X Alineación oficial del equipo 'Ferber WolverHamilton D-Generation X' en el partido
Tiene mala suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Alcaudete

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 28 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Pietro Burgio. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, Alcaudete va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Manuel Cortesero, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Alcaudete va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gino Angius en un 1 contra 1 amb el porter Prabhu Karnik, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Daksh Chavan no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Goran Babanić estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Goran Babanić va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Jorge Treviño del Alcaudete ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Daksh Chavan es va comportar com un juvenil al minut 70 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Roberto Alija de Alcaudete va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Ferber WolverHamilton D-Generation X

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Kovidh Khare quasi redueix la diferència al marcador al minut 76, però una gran estirada d'en Sergio Shevchenko va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ganesh Pingili de WolverHamilton es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.