Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731465206

Amistoso (Int.) 731465206 Información oficial sobre el partido 731465206 en Hattrick

15.05.2024 13:45:00

"Air Carlos" Alineación oficial del equipo '"Air Carlos"' en el partido 4 - 3 De Dode Elementen Alineación oficial del equipo 'De Dode Elementen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
"Air Carlos" Alineación oficial del equipo '"Air Carlos"' en el partido 3 - 1 De Dode Elementen Alineación oficial del equipo 'De Dode Elementen' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

"Air Carlos"

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Corria el minut 8 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Aleksandrs Venskis, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 139 Minuto 19 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Māris Āboliņš va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Oliver Vangeel per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 0
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Carlos" pel centre va donar un gran resultat: el gol de Indars Odītis va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Arnis Černišs, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Carlos".

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Iancu Dorner al minut 16 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Maksim Mashonkin va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 235 Minuto 33 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Edvard Korovyakov va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 34 podia haver acabat en gol, però Iancu Dorner va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alexey Osokin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Carlos" ho intentava per la dreta per mitjà de Aleksandrs Venskis, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Maksim Mashonkin, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Maksim Mashonkin per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Iancu Dorner va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Normunds Pakuls.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edvard Korovyakov de Carlos" va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

De Dode Elementen

Goles Goles

  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Winfried Stull el va rematar Matteo Szmid amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 1.
  • 152 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Elementen va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Wanne 'Blonder Bengel' Kamp va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 els aficionats de Elementen van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Erik 'Cutie' Laisne va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matheo van Pottelsberghe de Elementen es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.