Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731465159

Amistoso (Int.) 731465159 Información oficial sobre el partido 731465159 en Hattrick

19.05.2024 16:40:00

Indipendiente Tiger Alineación oficial del equipo 'Indipendiente Tiger' en el partido 4 - 2 Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Indipendiente Tiger Alineación oficial del equipo 'Indipendiente Tiger' en el partido 4 - 0 Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Indipendiente Tiger

Goles Goles

  • 114 Minuto 41 (Gol de penalti): Al minut 41, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Sylvain Cuinet no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Beorn Carstens de Indipendiente, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Martin Wimmer es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Theodin Mandilimana va incrementar l'avantatge de Indipendiente amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Indipendiente per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Fredrik Engelbrektsson va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Heitor Ferreira va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Indipendiente.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Theodin Mandilimana arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Martin Wimmer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Bernardo Providência, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Luis Iziz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jorge Ubilla va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Drag Star C.F

Goles Goles

  • 186 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Drag amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Carlos Eduardo Reyes, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors de Drag no defallien en cap moment. Producte d'això, en Jesús Sabater va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Fredrik Engelbrektsson va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 3 de joc.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Drag van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Arturo Vallber va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 80 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Luis Hermigas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 83, el Drag estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Melwan Sabir va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.