Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731464860

Amistoso (Int.) 731464860 Información oficial sobre el partido 731464860 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Estrella de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella de Madrid' en el partido 6 - 0 old glory Alineación oficial del equipo 'old glory' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Estrella de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella de Madrid' en el partido 8 - 0 old glory Alineación oficial del equipo 'old glory' en el partido
Tiene mala suerte 7.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella de Madrid

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Evencio Uía ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Estrella es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Estrella va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sancho Muñoz Rubio va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Néstor Regalado, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Estrella.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Francisco Chávez va incrementar l'avantatge de Estrella amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Estrella va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Francisco Chávez des de dins de l'àrea.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Víctor Bisbal va anar a parar al cap de Evencio Uía que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Estrella el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 17 (Ocasión de penalti): En Violetas Verkys va llançar un penal al minut 17. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francisco Chávez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Sancho Muñoz Rubio gairebé va marcar per a Estrella des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sancho Muñoz Rubio de Estrella va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

old glory

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): El glory va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 18, però en Sławomir Mikołajski va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de glory van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Lauren Nuyens va sortir desviat a la dreta de la porteria.