Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731464669

Amistoso (Int.) 731464669 Información oficial sobre el partido 731464669 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido 3 - 4 Üblen Kicker Alineación oficial del equipo 'Üblen Kicker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido 2 - 0 Üblen Kicker Alineación oficial del equipo 'Üblen Kicker' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S-pain-verpool

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): S-pain-verpool va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 23 Abdelwajid 'Charrito' Boulahjoul va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 100 Minuto 73 (Gol de falta): Miguel Obregón va reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 4 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Luke Thomas va rematar alt.
  • 201 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Miguel Obregón va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 53 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El S-pain-verpool va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Enrique 'Mar' Garita la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Üblen Kicker

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Als 40 minuts de partit, Ion Săsărman de Kicker va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 106 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Szymon Buze sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 42 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Ion Săsărman va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 43, i va fer pujar el 1 - 3 per a Kicker.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Carlos Jares va aprofitar un error defensiu al minut 43, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Kicker.
  • 125 Minuto 74 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Szymon Buze va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Kicker quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Szymon Buze va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Julio Corres va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Szymon Buze.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Jares es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.