Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731464618

Amistoso (Int.) 731464618 Información oficial sobre el partido 731464618 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Marquina Team Alineación oficial del equipo 'Marquina Team' en el partido 1 - 3 The Strongest Okapi Alineación oficial del equipo 'The Strongest Okapi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Marquina Team Alineación oficial del equipo 'Marquina Team' en el partido 3 - 4 The Strongest Okapi Alineación oficial del equipo 'The Strongest Okapi' en el partido
Tiene mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,7 % 44,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marquina Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Marquina prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Osiro McGrath va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Marquina per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Świętopełk Juński, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Andrea Salici va fer al minut 34 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Larion Chmykhov, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Petko Milev va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Osiro McGrath no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Larion Chmykhov de Marquina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gonzalo Zanola.

The Strongest Okapi

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Mehmet İzzet Başkut de TSO va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Urim Projko, que no va perdonar.
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): TSO agafava avantatge al minut 29 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Daniel Lita Moba amb mestria.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 35 de partit va donar a TSO l'avantatge per 1 - 3. Daniel Lita Moba en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): Mehmet İzzet Başkut va xutar magistralment una falta al minut 10 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Urim Projko de TSO va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 51 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Pierre-Louis Tessier va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Exaucé Kaputu de TSO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Ugo Folli de TSO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.