Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731464522

Amistoso (Int.) 731464522 Información oficial sobre el partido 731464522 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Masail Handikoak F. K. Alineación oficial del equipo 'Masail Handikoak F. K.' en el partido 1 - 3 SC "IKB" St.Pölten Alineación oficial del equipo 'SC "IKB" St.Pölten' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Masail Handikoak F. K. Alineación oficial del equipo 'Masail Handikoak F. K.' en el partido 2 - 3 SC "IKB" St.Pölten Alineación oficial del equipo 'SC "IKB" St.Pölten' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,3 % 47,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masail Handikoak F. K.

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jesús Durall ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Handikoak es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Handikoak per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Juan Cuartas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Handikoak va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Cuartas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan Jesús Lanús des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Àlex Vilatje de Handikoak va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

SC "IKB" St.Pölten

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 29, quan Peter Leitner va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alexandros Gagalakis va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): St.Pölten va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Sylvio Jerike va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): St.Pölten va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Sylvio Jerike va quedar-se sol davant el porter Ermin Bobnič, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Karsten Schretter. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josua Mäder de St.Pölten amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.